MARDİN'E TÜRKMENİSTANLI GELİN

Mardin`nin tanınmış ailelerinden , İş adamı Hasan Falay ve Muazzez Falay`ın oğlu Fatih ile Türkmenistan'ın saygıdeğer ailelerinden Yaman Yazlıyewa ve Gül Yazlıyewa `nin kızları Tuğba İstanbul Piramit Teras` ta yapılan görkemli bir düğün ile evlendiler. Ge

Polisiye Haberler 27.08.2013 19:39:10 0
         MARDİN

Mardin`in tanınmış ailelerinden , İş adamı Hasan Falay ve Muazzez Falay`ın oğlu Fatih ile Türkmenistan’ın saygıdeğer ailelerinden Yaman Yazlıyewa ve Gül Yazlıyewa `nin kızları Tuğba İstanbul Piramit Teras` ta yapılan görkemli bir düğün ile evlendiler. Genç çift için İstanbul’da yapılan düğün, Siyaset, İş, sanat dünyasını ve aşiret liderlerini buluşturdu.

Mega kent İstanbul tam anlamıyla bir Mardin düğününe sahne oldu. Mardinli Hayırsever İş adamı Hasan Falay , Turizimci olan oğlu Fatih Falay `i muhteşem bir düğünle evlendirdi.

Fatih Falay ve Tuğba Yazlıyewa in  İstanbul Piramit otelde yapılan düğüne Bakanlar, siyasetçiler, iş adamları, çok sayıda eski Milletvekili, Aşiret Liderleri, İş ve sanat dünyasının tanınmış simalarından oluşan yaklaşık 1000 e yakın davetli katıldı. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kıydığı resmi nikahta, gelin ve Damadın Şahitliklerini ise, Enver Ebekuş  ve Mehmet Deniz yaptılar.

 

               Resmi Nikah işlemlerinden sonra Mardin yerel sanatcılarının sahne aldığı gecede. Şarkılarıyla davetlileri büyüleyen sanatçılar gece boyunca söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu. Gelin ve Damat tek tek davetlilerin masalarını gezerek, mutlu günlerine katılımlarından dolayı katılımcılara  teşekkür etti.

Gecenin geç saatlerine kadar süren Düğün’den sonra Gelin ve Damat’ın akrabaları ile topluca çekilen Fotoğraflarla bu Mutlu Anlar ölümsüzleştirildi.

 

HABER:İSMAİL DİNÇEL-İSTANBUL(AHA)


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00